Lid worden:

U kunt zich aanmelden als lid van onze vereniging als volgt:

1) Inschrijven tijdens openstelling van onze natuurijsbaan

2) Inschrijven gedurende de rest van het jaar door bijgaand inschrijfformulier uit te printen, volledig inte vullen en te ondertekenen en met het bijbehorende inschrijfgeld en contributie af te geven bij het secretariaat.

Inschrijfgeld

Indien u lid van onze vereniging wilt worden dient u eenmalig inschrijfgeld te betalen.

Kinderen t/m 5 jaar                         gratis

Junioren t/m 15 jaar                        € 2,50

Senioren vanaf 16 jaar en ouder     € 2,50

Het inschrijfbedrag geldt voor maximaal 2 personen per gezin

Wanneer bent u lid:

U bent lid van onze vereniging als u:

a. het bijgaande inschrijfformulier invult en

b. het inschrijfgeld + contributie heeft voldaan, dit bedraagt voor:

Jeugdleden: inschrijfgeld € 2,50 + 1 jaar contributie € 3,25 (kinderen t/m 5 jaar gratis)

Senioren:   inschrijfgeld € 2,50 + 1 jaar contributie € 5,50

Maximaal 4 betalende leden per gezin, ongeacht de categorie.

c. de vereniging een machtiging heeft gegeven voor het automatisch doorlopend incasseren van de contributie voor de volgende jaren.

Wijziging en afmelding:
Wanneer men zich wil afmelden als lid of indien men zijn gegevens wil wijzigen dient men gebruik te maken van het wijzigings- en afmeldingsformulier. Voorwaarden van afmelding en wijziging staan hier duidelijk vermeldt.