Dit is de Homepage van de Drunense IJsclub DIJK

Natuurijsbaan is gesloten.

Mededelingen.

Politie zal streng controleren op foutief parkeren!!

Klik hier voor parkeer informatie.

Mededeling zondag 16 september 2018

Nieuwsbrief 2018 is geplaatst, lees s.v.p. deze brief want er staan belangrijke mededelingen in.

Contributie incasso is gereed en de ledenpasjes worden nu aangemaakt.

De nieuwe pasjes voor dit seizoen zullen in de loop van oktober bij jullie thuis worden bezorgd.

Mededeling woensdag 23 mei 2018

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing voor alle organisaties die gegevens van personen (persoonsgegevens) in een bestand bewaren.

De Drunense IJsclub DIJK houdt zich altijd aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

De AVG bevat de regels met betrekking tot de verkrijging/verzameling en verdere verwerking van persoonsgegevens van betrokkenen, zoals leden, vrijwilligers, begunstigers en deelnemers aan de door de Vereniging georganiseerde evenementen en/of competities en ex-leden van de Vereniging.

Lees hier de Privacy Verklaringvan de Drunense IJsclub.

Laatst bijgewerkt zondag 16 september 2018

Het weer voor de komende dagen:

Het aantal bezoekers dit seizoen: