Dit is de Homepage van de Drunense IJsclub DIJK

Natuurijsbaan is gesloten.

Mededelingen.

Politie zal streng controleren op foutief parkeren!!

Klik hier voor parkeer informatie.

Mededeling zaterdag 19 januari 2019

Plaatsing poort toegangsweg ijsbaan

Helaas heeft de klimaatverandering ook effect op onze ijsclub. De kans dat er geschaatst kan worden wordt steeds minder. De afgelopen 6 jaar is onze baan niet meer officieel geopend geweest, dit vanwege te geringe ijsdikte of zeer slechte toestand van het ijs, maar ook door vernieling van de ijsbaan door o.a. auto’s op (door) het ijs. Om dit soort vernielingen te voorkomen is er overleg geweest met de Gemeente en is besloten om een poort te plaatsen bij de toegangsweg naar de ijsbaan. In januari heeft de Gemeente het hek geplaatst.

Op het moment dat er een mogelijke ijsperiode aankomt, zal de poort gesloten worden om vernieling van de baan te voorkomen.

Wij realiseren ons dat hondenliefhebbers en andere bezoekers tijdens deze sluiting niet meer direct bij de baan kunnen parkeren, maar deze kunnen direct tegenover de ingang parkeren aan de noordzijde van de Hoge Schijf. Wij vragen om begrip bij de hondenliefhebbers en andere bezoekers omgeving ijsbaan.

Actuele situatie ijsbaan

Geen mededelingen

Laatst bijgewerkt dinsdag 13 februari 2019

Het weer voor de komende dagen:

Het aantal bezoekers dit seizoen: